Welcome to the website of Shanghai KGG Robot Co., Ltd.
Tur Pabrik

Tentang Kami

Saha Urang

IMG_3679

Shanghai KGG Robots Co., Ltd. diadegkeun dina 2008 sareng kami mangrupikeun produsén sareng distributor komponén gerak linier di Cina.Utamana ukuran miniatur Ball Screws sareng Linear Actuators.Brand kami "KGG" nangtung pikeun "Apal-kumaha," "Kualitas hébat," jeung "Nilai Good" jeung pabrik urang aya di kota paling canggih di Cina: Shanghai jeung parabot pangalusna sarta téhnologi canggih, sistem kontrol kualitas lengkep ketat. .Tujuan kami nyaéta pikeun nyayogikeun komponén gerak linier kelas pamimpin dunya tapi kalayan harga anu paling lumrah di dunya.

Kami parantos janten supplier bagian transmisi salami 17 taun, sareng kami ngartos yén alat-alat automation anu dipiboga ku para nasabah rupa-rupa lega.Salaku komponén inti tina transmisi manufaktur dasar, ukuran, beurat, kapasitas processing per Unit waktos, speed pindah, akselerasi jeung kontrol metoda workpiece bakal rupa-rupa gumantung kana industri customer urang, jenis manufaktur sarta prosés manufaktur.Urang kedah ngembangkeun inovasi unggal taun pikeun nyumponan kabutuhan sadaya jinis pamasangan, peralatan, sareng sababaraha jinis pengendali drive.Proyék pamekaran ieu sadayana ngandelkeun tim téknis R&D inti urang, janten urang pasti kedah teras-terasan investasi sareng dilegakeun tim téknis inti urang pikeun ngahontal tujuan urang.

Salila 17 taun kaliwat, KGG geus salawasna taat kana forefront paménta pasar, urang invested dina ngembangkeun komponén transmisi anyar kalawan timer ékspérimén jeung nguji, sarta geus bisa ngamekarkeun rupa-rupa produk anyar unggal taun.Ogé, dina raraga ngahontal sarat teknis customer urang kana desain produk, kami nyadiakeun konsumén jeung rupa-rupa model kalawan kalapa jeung nilai-ditambahkeun tinggi nurutkeun tujuan pamakéan sarta lingkungan.Ku kituna, urang nyieun kamajuan kontinyu kana tujuan jadi "Produsén No. 1 dunya robot industri leutik".

IMG_3689

KGG gaduh pusat riset sareng pamekaran téknologi produk, sareng gaduh desain profésional sareng tim pamekaran ogé tim manajemen.Kami parantos nguji produk canggih, manajemén kualitas sareng sistem jasa pra-diobral sareng saatos jual anu sampurna.Terus ngenalkeun alat-alat manufaktur otomatis khusus, mastikeun ngalaksanakeun sistem manajemen kualitas ISO9001, sareng mastikeun manajemén standar sareng prosedural perusahaan.

Naon Urang Laksanakeun

KGG specializes dina ngembangkeun, produksi jeung jualan komponén screw drive, slides modul terpadu, motor linier jeung asesoris patali.Wewengkon aplikasi kalebet penanganan, transfer, palapis, uji, motong sareng industri sanésna dina éléktronika 3C, batré litium, tanaga surya, semikonduktor, biotéhnologi, ubar, mobil sareng industri anu aya hubunganana.13 produk sareng téknologi parantos nampi patén nasional.

Saatos akumulasi pangalaman taun ieu, kami geus successively dijieun inovasi sarta breakthroughs dina prosés jeung struktur modul servo, sarta dina waktos anu sareng taun terpadu pangalaman prosés kana sistem kontrol modul slaider kalawan hak cipta intelektual bebas, merealisasikan humanisasi jeung genah. .

Tim Resume

Tim pimpinan: 17 taun pangalaman dina sektor transmisi.

17 taun

Tim bisnis:15 taun pangalaman dina TO B cross-wates jualan barang sipil, sarta 5 taun TO C pangalaman platform jualan kaasup: Amazon, ebay, Walmart, ramatloka resmi, Facebook, YouTube.

15 taun

Tim teknis:20 taun pangalaman teknis dina komponén transmisi

20 taun

Pabrik urang

IMG_39142
IMG_3685
IMG_3696
IMG_3898
IMG_3899
IMG_3901

Sababaraha Klién Kami

  • huoban5
  • huoban1
  • huoban2
  • huoban3
  • huoban4