Welcome to the website of Shanghai KGG Robot Co., Ltd.
page_banner

Warta

  • Aktuator linier pikeun industri manufaktur

    Aktuator linier penting pisan pikeun fungsi prosés robotic sareng otomatis dina rupa-rupa aplikasi manufaktur anu béda.Aktuator ieu tiasa dianggo pikeun gerakan garis lempeng, kalebet: damper muka sareng nutup, ngonci panto, sareng gerakan mesin ngerem.Seueur produsén ...
    Maca deui
  • Pabrikan aktuator linier otomotif

    Pabrikan aktuator linier otomotif

    Kandaraan modéren ngagaduhan rupa-rupa aktuator linier otomotif anu ngamungkinkeun aranjeunna muka sareng nutup jandéla, liang hawa, sareng panto ngageser.Unsur mékanis ieu ogé mangrupa bagian penting tina kontrol engine sarta bagian krusial séjén anu dipikabutuh pikeun wahana pikeun ngajalankeun leres.Pikeun meunang ...
    Maca deui
  • Robot gerak linier tiasa ningkatkeun kinerja sareng efisiensi daur ulang runtah

    Robot gerak linier tiasa ningkatkeun kinerja sareng efisiensi daur ulang runtah

    Nalika industri daur ulang runtah beuki ningali kana téknologi pikeun ningkatkeun efisiensi sareng produktivitas, seueur anu ngalih ka kontrol gerak salaku bagian tina sistem otomasi anu ningkatkeun throughput sareng ngaoptimalkeun kualitas pangolahan.Kalayan ngagunakeun sistem otomatis canggih anu parantos aya di mana-mana ...
    Maca deui
  • Bola Screw Aplikasi

    Bola Screw Aplikasi

    Naon Dupi Ball Screw?Ball Screw mangrupikeun jinis alat mékanis anu narjamahkeun gerak puteran kana gerak linier kalayan efisiensi 98%.Jang ngalampahkeun ieu, a screw bola ngagunakeun mékanisme bola recirculating, arah bola mindahkeun sapanjang aci threaded antara aci screw na nut.Bola sekrup...
    Maca deui
  • Pasar Aktuator Otomotif Tumuwuh dina CAGR 7.7% Salila Periode Ramalan 2020-2027 Panaliti Muncul

    Pasar aktuator otomotif global diperkirakeun ngahontal $ 41.09 milyar ku 2027, numutkeun laporan panganyarna ti Emergen Research. Rising automation sareng bantuan médis dina perdagangan otomotif parantos ningkatkeun paménta kendaraan kalayan pilihan sareng atribut canggih.Parentah anu ketat ...
    Maca deui
  • Screws Bola Beban Tinggi - Solusi Kontrol Gerak pikeun Kapadetan Beban Langkung Luhur

    Screws Bola Beban Tinggi - Solusi Kontrol Gerak pikeun Kapadetan Beban Langkung Luhur

    Lamun perlu ngajalankeun beban axial 500kN, 1500mm perjalanan, anjeun ngagunakeun screw gilinding atawa screw bola?Lamun instinctively nyebutkeun screws gilinding , Anjeun bisa jadi teu wawuh jeung screws bal-kapasitas tinggi salaku hiji pilihan ekonomis tur basajan.Kalawan konstrain ukuranana, roller screws geus diwanohkeun salaku o ...
    Maca deui
  • Aktuator linier sadar ngeusian gancang sareng frékuénsi luhur sareng nanganan vaksin COVID-19

    Aktuator linier sadar ngeusian gancang sareng frékuénsi luhur sareng nanganan vaksin COVID-19

    Ti mimiti taun 2020, COVID-19 parantos aya sareng urang salami dua taun.Kalayan variasi virus anu terus-terusan, pamaréntah berturut-turut ngatur suntikan booster katilu pikeun ngajagaan kaséhatan urang.Paménta pikeun sajumlah ageung vaksin peryogi p ...
    Maca deui
  • Gerak Liniér Jeung Solusi Aktuasi

    Gerak Liniér Jeung Solusi Aktuasi

    Pindah ka arah anu leres Kaahlian rékayasa anu dipercaya Urang damel di sajumlah industri, dimana solusi kami nyayogikeun fungsionalitas konci pikeun kritik bisnis...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2