Welcome to the website of Shanghai KGG Robot Co., Ltd.
1

Taros Kami

Shanghai KGG Robots Co., Ltd.

Alamat

831 Guangxing Jalan, Zhongshan Street, Songjiang District, Shanghai, Cina.

Telepon

0086-15221578410

Whatsapp

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm
Saptu, Minggu: Tutup

Anjeun bakal ngadangu ti kami gancang

Mangga ngirim kami pesen anjeun.Kami bakal uih deui ka anjeun dina hiji dinten damel.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Sadaya widang anu ditandaan * wajib.