Welcome to the website of Shanghai KGG Robot Co., Ltd.
Ballscrew

Ballscrew

+
Guide Gerak linier

Guide Gerak linier

+
HST Linear Actuator

HST Linear Actuator

+
Aktuator linier KGX

Aktuator linier KGX

+
Langsung Motor Drive

Langsung Motor Drive

+
Screw Roller Planét

Screw Roller Planét

+

Industri konci

3c éléktronika, batré litium, tanaga surya,
semikonduktor, biotéhnologi, ubar, mobil sareng industri anu aya hubunganana.

Témbongkeun Sadaya Industri
tentang Kami
file_9
imah ngeunaan (2)
imah ngeunaan
7

tentang Kami

Shanghai KGG Robots Co., Ltd. diadegkeun dina 2008 sareng kami mangrupikeun produsén sareng distributor komponén gerak linier di Cina.Utamana ukuran miniatur Ball Screws sareng Linear Actuators.Brand kami "KGG" nangtung pikeun "Tahu-kumaha," "Kualitas Great," jeung "Nilai Good" jeung pabrik urang lokasina di ...

Tambih deui

Bérita paling énggal

  • 1822-07

    Aktuator linier pikeun pabrik...

    Aktuator linier penting pisan pikeun fungsi prosés robotic sareng otomatis dina rupa-rupa aplikasi manufaktur anu béda.Aktuator ieu tiasa dianggo pikeun gerakan garis lempeng, kalebet: damper muka sareng nutup, ngonci panto, sareng gerakan mesin ngerem.Seueur produsén ...
  • 0422-07

    Pabrikan aktuator linier otomotif

    Kandaraan modéren ngagaduhan rupa-rupa aktuator linier otomotif anu ngamungkinkeun aranjeunna muka sareng nutup jandéla, liang hawa, sareng panto ngageser.Unsur mékanis ieu ogé mangrupa bagian penting tina kontrol engine sarta bagian krusial séjén anu dipikabutuh pikeun wahana pikeun ngajalankeun leres.Pikeun meunang ...
  • 2122-06

    Robot gerak linier tiasa ningkatkeun perf ...

    Nalika industri daur ulang runtah beuki ningali kana téknologi pikeun ningkatkeun efisiensi sareng produktivitas, seueur anu ngalih ka kontrol gerak salaku bagian tina sistem otomasi anu ningkatkeun throughput sareng ngaoptimalkeun kualitas pangolahan.Kalayan ngagunakeun sistem otomatis canggih anu parantos aya di mana-mana ...
  • 1122-06

    Bola Screw Aplikasi

    Naon Dupi Ball Screw?Ball Screw mangrupikeun jinis alat mékanis anu narjamahkeun gerak puteran kana gerak linier kalayan efisiensi 98%.Jang ngalampahkeun ieu, a screw bola ngagunakeun mékanisme bola recirculating, arah bola mindahkeun sapanjang aci threaded antara aci screw na nut.Bola sekrup...
  • 0122-06

    Pasar Aktuator Otomotif Tumuwuh ...

    Pasar aktuator otomotif global diperkirakeun ngahontal $ 41.09 milyar ku 2027, numutkeun laporan panganyarna ti Emergen Research. Rising automation sareng bantuan médis dina perdagangan otomotif parantos ningkatkeun paménta kendaraan kalayan pilihan sareng atribut canggih.Parentah anu ketat ...