Welcome to the website of Shanghai KGG Robot Co., Ltd.
page_banner

Screws Bola Jeung Ball Spline


  • High kalungguhan High precision Rustproof Ball Screws kalawan Ball Spline

    Ball Screws kalawan Ball Spline

    KGG fokus kana hibrid, Kompak sareng ringan.Ball Screws kalawan Ball Spline diolah dina Ball Screw Shaft, ieu ngamungkinkeun pikeun mindahkeun linier sarta rotationally.Sajaba ti éta, fungsi nyeuseup hawa sadia ngaliwatan bore kerung.