Welcome to the website of Shanghai KGG Robot Co., Ltd.

Ball Linear Motion Guide


  • High rigidity Complex beban Tenang Operasi Ball Linear Motion Guide

    Ball Linear Motion Guide

    KGG boga tilu runtuyan Panungtun gerak baku: SMH Series High Majelis Ball Linear Slides, SGH High Torsi jeung High Majelis Linear Motion Guide jeung SME Series Low Majelis Ball Linear Slides.Aranjeunna gaduh parameter anu béda pikeun séktor industri anu béda.