Welcome to the website of Shanghai KGG Robot Co., Ltd.
page_banner

Video

KGG / MLCT Linear Actuator

Tenang dina kecepatan luhur, sampurna pikeun semikonduktor éléktronik, batré litium photovoltaic sareng panel LCD kaca.

Akurasi gerak repetitive: ± 0.5UM-± 1UM

Akurasi mutlak: ≤10UM / 500MM

gerakan speed tinggi: 5M/S

Akselerasi luhur: ≥2G

KGG / MBCA Beubeur Linear Panggung

rigidity tinggi, aman jeung awét.Pikeun nanganan equipments, mesin screw jeung mesin ukiran.

KGG / HSRA Axis Linear Panggung

Pikeun komputer, komunikasi, éléktronika konsumén, industri médis sareng automation bumi.

KGG / SMN Axis Linear Panggung

Precision tinggi, quietness tinggi, miniaturization.Pikeun penanganan, mindahkeun, palapis equipments.

Akurasi gerak repetitive: ± 0.01UM.

KGG / HST Axis Linear Panggung

Hiji sapotong jeung tulangan kaku.Henteu kedah ngabongkar sabuk baja, ngahémat waktos sareng assembly merenah.Ukuran leutik jeung struktur timer lubricating.Pikeun komputer, komunikasi, éléktronika konsumén, semikonduktor, énergi anyar jeung industri médis.

KGG / XYZ - X Ganda Girang D Tipe Gantry

XYZ robot gantry mangrupakeun solusi 3 sumbu pikeun rupa-rupa tugas otomatis.Kauntungan utama nyaéta modularitasna, ku kituna anjeun tiasa mutuskeun aktuator linier sareng asesoris mana anu kalebet.Gantries XYZ nawarkeun rupa-rupa kaunggulan: tabungan ongkos nepi ka 60 persen, komponén timer lubricating,desain lightweight, lalawanan ka korosi, kokotor jeung lebu, kitu ogé gampang assembly tur instalasi.

KGG / XYY X Ganda Girang D Tipe Actuator Sistim Gantry

Gantries tiasa motorized ku motor stepper, motor servo brushless / encoders atanapi motor SMART terpadu.Sensor wates tungtung perjalanan anu kirang kontak ogé dipasang dina sistem ieu.Gantries ogé tiasa dipasangan sumbu modul rotary katilu pilihan pikeun konfigurasi XYZ.

KGG / XX Gerak sakaligus dua aktuator sumbu

Shanghai KGG Robot Co., Ltd. XX Gerakan simultaneous dua sumbu conto animasi

KGG / XXS Tipe Linear Actuator

KGG nawiskeun XXS Type Linear Actuator pikeun tugas anu paling variatif.Gantries kami idéal pikeun aplikasi kalawan dua sét parameter: speeds low kalawan beban tinggi atawa speeds tinggi kalawan beban low.