Welcome to the website of Shanghai KGG Robot Co., Ltd.
page_banner

Precision Ball screw


  • Miniatur Rustproof High kalungguhan & High Speed ​​Precision Ball Screw

    Precision Ball screw

    screws bola taneuh precision KGG dijieun ngaliwatan prosés grinding tina spindle screw.Awak bola taneuh precision nyadiakeun akurasi positioning tinggi na repeatability, gerakan lemes jeung umur layanan panjang.Ieu bal screws kacida efisien mangrupakeun solusi sampurna pikeun rupa-rupa aplikasi.