Welcome to the website of Shanghai KGG Robot Co., Ltd.
page_banner

Jero alur Ball Bearing


  • gesekan low Low noise Low Geter Jero alur Ball Bearing

    Jero alur Ball Bearing

    Bantalan bola alur jero seueur dianggo dina seueur industri salami mangtaun-taun.A alur jero kabentuk dina unggal cingcin jero jeung luar tina bantalan ngamungkinkeun aranjeunna pikeun ngadukung beban radial jeung axial atawa malah kombinasi duanana.Salaku pabrik bearing bola alur jero ngarah, KGG Bearings gaduh pangalaman seueur pisan dina ngarancang sareng ngahasilkeun jinis bantalan ieu.