Welcome to the website of Shanghai KGG Robot Co., Ltd.
page_banner

Screw kolom Roller planet


  • Screw kolom Roller planet & sirkulasi

    Screw kolom Roller planet & sirkulasi

    Efisiensi pangluhurna gerak rolling (sanajan dina desain kalungguhan deet).Sababaraha titik kontak nu mawa beban badag kalayan resolusi kacida luhurna.Gerakan axial leutik (sanajan kalayan kalungguhan anu deet pisan).Laju rotasi anu luhur kalayan akselerasi anu langkung gancang (henteu aya épék ngarugikeun).Solusi screw paling dipercaya aya.pilihan ongkos luhur kalawan kinerja pangluhurna.