Welcome to the website of Shanghai KGG Robot Co., Ltd.
page_banner

Sudut Kontak Ball Bearings


  • Sudut Kontak Ball Bearings

    Sudut Kontak Ball Bearings

    ACBB, nyaéta singketan tina bantalan bola kontak sudut.Kalayan sudut kontak anu béda, beban axial anu langkung luhur tiasa diurus ayeuna.KGG bantalan bola baku mangrupakeun solusi sampurna pikeun aplikasi akurasi runout tinggi kayaning spindles utama alat mesin.