Welcome to the website of Shanghai KGG Robot Co., Ltd.
industri-ngembangkeun

Pangwangunan Industri

Pangwangunan Kahareup Industri

panggero-puseur-3366790

• Pasokan bahan baku geus ketat saprak Séptémber 2020, sarta harga geus risen sharply.Éta henteu ngagampangkeun dina satengah munggaran 2021, bahkan ngagancangkeun tegangan, nyababkeun palanggan hilir panik stockpiling.kaayaan ieu bakal lepas ti Januari nepi ka Méi 2021. kinerja bulanan pisan atra.Ieu mangrupikeun salah sahiji alesan utama pikeun ngarékam tingkat pertumbuhan anu luhur tina pasar automasi dina satengah munggaran taun.

• Produsén automation asing ngalaman kakurangan suplai ka varying derajat, sarta waktu pangiriman geus diperpanjang ti 1 ka 2 minggu ka 2 ka 3 bulan, atawa malah leuwih panjang.Pabrikan lokal rélatif fléksibel, sareng produsén anu unggul parantos nyiapkeun komponén konci sateuacanna.Pasokan dina satengah munggaran taun kawilang lancar, sareng pabrik lokal ukuran leutik sareng sedeng laun-laun ngalih ka supplier domestik komponén konci.Ku alatan éta, dina hal pengiriman barang, aranjeunna langkung saé tibatan perusahaan asing.

• Ningali maju ka satengah kadua 2021, panik hoarding konsumén hilir bakal eased, sarta konsumén laun bakal jadi leuwih rasional.Kalayan vaksinasi berturut-turut vaksin di nagara-nagara sanés, balikan deui ékonomi dina satengah kadua taun parantos janten acara kamungkinan anu luhur, ditumpangkeun kana karusakan lingkungan perdagangan internasional, tren pesenan luar negeri anu uih deui ka China bakal ngalambatkeun.Bencana alam, perang jeung faktor teu bisa kakadalian lianna kayaning darurat kaséhatan ogé mawa resiko tangtu ékonomi Cina, kayaning epidemics domestik, bencana alam, sarta tren wabah peuntas laut, nu langsung ngakibatkeun suplai komponén inti hulu dina industri automation.Investasi dina automation industri hilir geus kalem handap, jsb;kami nyangka yén kakurangan semikonduktor global bakal neruskeun nepi ka satengah mimiti 2022. Dina satengah kadua 2022, sakumaha ékspansi kapasitas pabrik chip laun bakal dileupaskeun, suplai pasar laun bakal betah.

Numutkeun laporan panalungtikan China Transmission Network, ukuran pasar sakabéh automation di mangsa nu bakal datang bakal ngahontal 300 milyar dina 2022, paningkatan 8%, sarta pasar automation OEM ogé bakal ngaleuwihan 100 milyar.(Ieu ukur skala precision pakakas dasar, pasar-precision tinggi téh badag, ngantosan ékspor kualitas luhur, precision tinggi, ongkos-éféktif, sarta pangiriman gancang komponén pikeun nempatan pasar.

Dina satengah munggaran 2021, ukuran pasar automation sakabéh éta 152.9 milyar yuan, ngaronjat sataun-on-taun 26.9%;ukuran pasar automation dina kuartal kahiji éta 75,3 miliar yuan, ngaronjat sataun-on-taun 41%;dina kuartal kadua, ukuran pasar automation éta 77,6 miliar yuan, ngaronjat sataun-on-taun 15%.Saatos pertumbuhan anu kuat dina satengah munggaran taun, sacara konservatif diprediksi yén ukuran pasar otomatis dina satengah kadua 2021 bakal ngahontal 137.1 milyar yuan, paningkatan sataun-on-taun 6% dibandingkeun sareng satengah kadua tukang. taun;ramalan optimis nyaéta yén ukuran pasar automation dina satengah kadua 2021 bakal ngahontal 142,7 miliar yuan, nu leuwih handap taun ka tukang.Dina satengah munggaran taun, ukuran pasar ngaronjat ku 10% sataun-on-taun.

Perdagangan Luar Negeri Tumuwuh Ngalawan Trend, Sareng Katergantungan Asing Masih Tinggi

• impor jeung ékspor dagang asing Cina urang stabil sarta ngaronjatkeun.Dina satengah munggaran 2021, total nilai impor sareng ékspor perdagangan barang Cina nyaéta 18,07 triliun yuan, paningkatan 27,1% dina période anu sami taun ka tukang.Di antarana, ékspor éta 9,85 triliun yuan, paningkatan 28,1%;impor éta 8,22 triliun yuan, paningkatan 25,9%.Moméntum pertumbuhan impor sareng ékspor perdagangan barang gaduh ciri-ciri ieu: impor sareng ékspor mitra dagang utama gaduh moméntum pertumbuhan anu saé;status kakuatan utama perusahaan swasta geus konsolidasi;proporsi ékspor produk mékanis jeung listrik geus ngaronjat.Gemblengna, dina satengah munggaran taun, perdagangan luar nagri Cina terus momentum alus dina satengah kadua 2020, kalayan laju tumuwuh gancang, peletakan pondasi alus keur perbaikan ajeg tina volume dagang asing sapanjang taun.

• Ti sudut pandang struktur dagang, sanajan proporsi produk primér dina ékspor Cina urang beuki leutik sarta pangsa ékspor produk industri ngaronjat, ékspor Cina masih utamana produk manufaktur dasar, alat-alat manufaktur, produk high-tech The kuota impor masih kawilang luhur, jeung kaayaan teu saimbangna struktural masih kawilang menonjol.(Ieu mangrupikeun kasempetan pikeun urang ngarobih status quo)

SERVICE sanggeus-diobral