Welcome to the website of Shanghai KGG Robot Co., Ltd.
page_banner

Digulung Ball Screw


  • Stainless maok High Diterangkeun Rolled Ground Ball Screw

    Digulung Ball Screw

    Beda utama antara screw bola digulung sareng taneuh nyaéta prosés manufaktur, definisi kasalahan kalungguhan sareng kasabaran geometri.KGG digulung ballscrews dijieun ngaliwatan prosés rolling tina spindle screw tinimbang prosés grinding.Screw bal anu digulung nyayogikeun gerakan lemes sareng gesekan anu rendah anu tiasa disayogikeun gancangdina biaya produksi anu langkung handap.