Welcome to the website of Shanghai KGG Robot Co., Ltd.

Roller Linear Motion Guide


  • rigidity tinggi akurasi tinggi repeatable Roller Linear Motion Guide

    Roller Linear Motion Guide

    Runtuyan Roller Linear Motion Guide gaduh roller salaku unsur rolling tinimbang bal baja.Séri ieu dirarancang kalayan sudut kontak 45 derajat.Deformasi elastis tina permukaan kontak linier, salila loading, ieu greatly ngurangan sahingga nawarkeun rigidity gede jeung kapasitas beban luhur dina sakabéh 4 arah beban.The RG runtuyan guideway linier nawarkeun kinerja tinggi pikeun manufaktur-precision tinggi na bisa ngahontal umur layanan leuwih panjang batan ball bearing guideways linier tradisional.