Welcome to the website of Shanghai KGG Robot Co., Ltd.

Produk


  • Miniatur Rustproof High kalungguhan & High Speed ​​Precision Ball Screw

    Precision Ball screw

    screws bola taneuh precision KGG dijieun ngaliwatan prosés grinding tina spindle screw.Awak bola taneuh precision nyadiakeun akurasi positioning tinggi na repeatability, gerakan lemes jeung umur layanan panjang.Ieu bal screws kacida efisien mangrupakeun solusi sampurna pikeun rupa-rupa aplikasi.

  • Stainless maok High Diterangkeun Rolled Ground Ball Screw

    Digulung Ball Screw

    Beda utama antara screw bola digulung sareng taneuh nyaéta prosés manufaktur, definisi kasalahan kalungguhan sareng kasabaran geometri.KGG digulung ballscrews dijieun ngaliwatan prosés rolling tina spindle screw tinimbang prosés grinding.Screw bal anu digulung nyayogikeun gerakan lemes sareng gesekan anu rendah anu tiasa disayogikeun gancangdina biaya produksi anu langkung handap.

  • High kalungguhan High precision Rustproof Ball Screws kalawan Ball Spline

    Ball Screws kalawan Ball Spline

    KGG fokus kana hibrid, Kompak sareng ringan.Ball Screws kalawan Ball Spline diolah dina Ball Screw Shaft, ieu ngamungkinkeun pikeun mindahkeun linier sarta rotationally.Sajaba ti éta, fungsi nyeuseup hawa sadia ngaliwatan bore kerung.

  • Screw kolom Roller planet & sirkulasi

    Screw kolom Roller planet & sirkulasi

    Efisiensi pangluhurna gerak rolling (sanajan dina desain kalungguhan deet).Sababaraha titik kontak nu mawa beban badag kalayan resolusi kacida luhurna.Gerakan axial leutik (sanajan kalayan kalungguhan anu deet pisan).Laju rotasi anu luhur kalayan akselerasi anu langkung gancang (henteu aya épék ngarugikeun).Solusi screw paling dipercaya aya.pilihan ongkos luhur kalawan kinerja pangluhurna.

  • Kacang palastik Timbal Screw kalawan Good sipat ngageser

    Timbal Screw kalawan Kacang Plastik

    Séri ieu ngagaduhan résistansi korosi anu saé ku kombinasi Stainless Shaft sareng Plastic Nut.Ieu harga lumrah tur cocog pikeun angkutan kalawan beban hampang.

  • Stepping Motor sareng Bola / Skrup Anjog Kombinasi Eksternal Aktuator Linier sareng Ngaliwatan Shaft Screw Stepper Motor Linear Actuator

    Jenis Ball Screw / Anjog Screw Type External and Non-captive Shaft Screw Stepper Motor Linear Actuator

    Unit nyetir kinerja tinggi, anu ngagabungkeun Stepping Motor sareng Ball Screws / Lead Screws pikeun ngaleungitkeun gandeng.Stepping Motor dipasang langsung kana tungtung Ball Screw / Lead Screw sareng Shaft idéal diwangun pikeun ngabentuk Motor Rotor Shaft, ieu ngaminimalkeun gerakan anu leungit.Pikeun ngaleungitkeun Gandeng jeung desain kompak tina total panjang bisa dihontal.

  • gesekan low Low noise Low Geter Jero alur Ball Bearing

    Jero alur Ball Bearing

    Bantalan bola alur jero seueur dianggo dina seueur industri salami mangtaun-taun.A alur jero kabentuk dina unggal cingcin jero jeung luar tina bantalan ngamungkinkeun aranjeunna pikeun ngadukung beban radial jeung axial atawa malah kombinasi duanana.Salaku pabrik bearing bola alur jero ngarah, KGG Bearings gaduh pangalaman seueur pisan dina ngarancang sareng ngahasilkeun jinis bantalan ieu.

  • Sudut Kontak Ball Bearings

    Sudut Kontak Ball Bearings

    ACBB, nyaéta singketan tina bantalan bola kontak sudut.Kalayan sudut kontak anu béda, beban axial anu langkung luhur tiasa diurus ayeuna.KGG bantalan bola baku mangrupakeun solusi sampurna pikeun aplikasi akurasi runout tinggi kayaning spindles utama alat mesin.

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2