Welcome to the website of Shanghai KGG Robot Co., Ltd.
page_banner

Ballscrew


  • Miniatur Rustproof High kalungguhan & High Speed ​​Precision Ball Screw

    Precision Ball screw

    screws bola taneuh precision KGG dijieun ngaliwatan prosés grinding tina spindle screw.Awak bola taneuh precision nyadiakeun akurasi positioning tinggi na repeatability, gerakan lemes jeung umur layanan panjang.Ieu bal screws kacida efisien mangrupakeun solusi sampurna pikeun rupa-rupa aplikasi.

  • Stainless maok High Diterangkeun Rolled Ground Ball Screw

    Digulung Ball Screw

    Beda utama antara screw bola digulung sareng taneuh nyaéta prosés manufaktur, definisi kasalahan kalungguhan sareng kasabaran geometri.KGG digulung ballscrews dijieun ngaliwatan prosés rolling tina spindle screw tinimbang prosés grinding.Screw bal anu digulung nyayogikeun gerakan lemes sareng gesekan anu rendah anu tiasa disayogikeun gancangdina biaya produksi anu langkung handap.

  • High kalungguhan High precision Rustproof Ball Screws kalawan Ball Spline

    Ball Screws kalawan Ball Spline

    KGG fokus kana hibrid, Kompak sareng ringan.Ball Screws kalawan Ball Spline diolah dina Ball Screw Shaft, ieu ngamungkinkeun pikeun mindahkeun linier sarta rotationally.Sajaba ti éta, fungsi nyeuseup hawa sadia ngaliwatan bore kerung.

  • Kacang palastik Timbal Screw kalawan Good sipat ngageser

    Timbal Screw kalawan Kacang Plastik

    Séri ieu ngagaduhan résistansi korosi anu saé ku kombinasi Stainless Shaft sareng Plastic Nut.Ieu harga lumrah tur cocog pikeun angkutan kalawan beban hampang.

  • Lampu-beurat Compact Ball Screw Unit Rojongan

    Unit rojongan

    KGG nawarkeun rupa-rupa ball screw unit rojongan pikeun nyugemakeun ningkatna atawa loading sarat tina sagala aplikasi.

  • High Lubrication gajih pikeun Ball screw

    Gajih

    KGG nawiskeun rupa-rupa pelumas pikeun unggal jinis lingkungan sapertos jinis umum, jinis posisi sareng jinis kamar bersih.