Welcome to the website of Shanghai KGG Robot Co., Ltd.
page_banner

Warta

Pasar Aktuator Otomotif Tumuwuh dina CAGR 7.7% Salila Periode Ramalan 2020-2027 Panaliti Muncul

Pasar aktuator otomotif global diperkirakeun ngahontal $ 41.09 milyar ku 2027, numutkeun laporan panganyarna ti Emergen Research. Rising automation sareng bantuan médis dina perdagangan otomotif parantos ningkatkeun paménta kendaraan kalayan pilihan sareng atribut canggih.

Peraturan pamaréntah anu ketat pikeun kendaraan irit bahan bakar di nagara berkembang. Mobil panumpang umur anyar dilengkepan langkung ti 124 unit motor pikeun ngatur aplikasi sapertos posisi sumber cahaya, jepret grille, panyesuaian korsi, sistem HVAC, sareng klep cairan sareng refrigeran, diantarana. batur.

Tumuwuhna pasar dikaitkeun kana paningkatan paménta pikeun sistem otomatisasi canggih sareng kacenderungan anu ningkat kana kendaraan hémat bahan bakar.

Aktuator maénkeun peran konci dina ngaktipkeun aplikasi ieu sabab ngarobah sinyal éléktrik kana linearity husus sarta gerak nyadiakeun motion.Passenger mobil husus nyaéta salah sahiji bagéan pasar dianalisis ku analis urang jeung ukuran dina ulikan ieu, némbongkeun poténsi tumuwuh multi-faceted alatan. Pikeun ngaronjatkeun paménta pikeun kandaraan leutik di sakuliah dunya. Dinamika ngarobah nu ngarojong tumuwuhna ieu penting pisan pikeun usaha di rohangan tetep Pace jeung pulsa dinamis pasar, nu poised for keur ayaan leuwih $35.43 milyar ku 2025.

Actuators linier geus di pasar actuator automation pikeun lila sabab bakal dipaké dina mesin, valves jeung tempat béda anu merlukeun motion.The linier utilization of actuator linier nyaeta on gugah alatan ngaronjatna automation jeung kombinasi pabrik automation pabrik. jeung IoT.

Di Éropa, Républik Féderal Jérman bisa nambahan leuwih ti $317,4 juta salila lima nepi ka genep taun ka hareup kana ukuran jeung pangaruh wewengkon, nu tetep mangrupa bagian penting tina ékonomi dunya, alatan ngembangna paménta pikeun mobil jeung téhnologi. Shopper sadar. .Harga paménta anu diproyeksikan di daérah éta langkung ti $ 277,2 juta, anu tiasa dipulangkeun ti sesa pasar ecu.Di Jepang, ukuran pasar gerbong stasiun tiasa ngahontal USD 819,2 juta tina jumlah anu dianalisis.
BorgWarner ngenalkeun aktuator throttle generasi saterusna dina Maret 2019. Ieu mangrupikeun Intelligent Cam Force Thruster (iCTA) - nganteurkeun ékonomi bahan bakar anu ningkat sareng ngirangan émisi ngaliwatan téknologi inovatif na. mimiti muncul dina kendaraan ti dua produsén mobil panggedéna di Cina sareng Amérika Kalér dina taun 2019 sareng 2020.
Pamuter konci kalebet Denso Corporation, Nidec Corporation, Robert Bosch GmbH, Johnson Electric, Mitsubishi Electric Corporation, Honeywell, Curtis-Wright, Flowserve, Emerson Electronic sareng SMC sareng pendatang anyar dina pasar. kolaborasi, partnerships, pasatujuan lisénsi, promosi brand jeung peluncuran produk, antara séjén.Laporan ogé nyadiakeun inpo wincik tentang propil parusahaan, rencana ékspansi bisnis, portopolio produk, manufaktur sarta kamampuhan produksi, posisi pasar global, status finansial, sarta basis konsumen.

Laporan éta nyayogikeun penilaian komparatif ngeunaan pamaén pasar konci anu milu dina pasar Automotive Door Lock Actuator global.
Laporan éta nandaan kamajuan kasohor panganyarna anu kajantenan dina industri pasar Automotive Door Lock Actuator
Ieu scrutinizes indikator pertumbuhan ékonomi mikro jeung makro, kitu ogé unsur dasar tina ranté nilai pasar Automotive Door Lock Actuator.


waktos pos: Jun-01-2022