Welcome to the website of Shanghai KGG Robot Co., Ltd.
page_banner

Warta

Pabrikan aktuator linier otomotif

1

Kandaraan modéren ngagaduhan rupa-rupa otomotifactuator liniéranu ngamungkinkeun aranjeunna pikeun muka sareng nutup jandéla, liang hawa, sareng panto ngageser.Unsur mékanis ieu ogé mangrupa bagian penting tina kontrol engine sarta bagian krusial séjén anu dipikabutuh pikeun wahana pikeun ngajalankeun leres.Pikeun kéngingkeun hasil anu pangsaéna, pabrik alat-alat asli otomotif (OEM) kedah milarian produk anu kuat, dipercaya, sareng henteu peryogi perawatan.

At KGGkami ngahususkeun dina ngahasilkeun kualitas luhuractuator liniérpikeun industri otomotif.Tim insinyur sareng teknisi khusus kami museurkeun kana ngamekarkeun aktuator kualitas anu tiasa dianggo sapanjang mobil, treuk, RV, sareng kendaraan darat anu sanés.Upami anjeun hoyong diajar langkung seueur ngeunaan produk atanapi kamampuan manufaktur urang, hubungi kami ayeuna sareng kami bakal bungah ngabantosan.

Aktuator linier dina industri otomotif

Manufaktur mobil mangrupikeun padamelan anu ngabutuhkeun alat anu paling dipercaya sareng paling kuat di pasar pikeun ngajalankeun kamampuan puncak.DiKGG, Kami ngalayanan industri otomotif ku ngahasilkeun aktuator listrik gaya tinggi anu tiasa dianggo dina rupa-rupa aplikasi.

Henteu ngan ukur listrik urangactuator liniérlangkung aman tibatan téknologi anu bersaing (sapertos sistem pneumatik sareng hidrolik), aranjeunna langkung kuat, langkung awét, sareng tahan mangtaun-taun langkung lami tibatan gaya aktuator anu sanés.

KGGAktuator listrik ogé ngabutuhkeun pangropéa minimal pikeun ngajalankeun sareng mangrupikeun solusi hémat énergi pikeun perusahaan otomotif anu ngarep-arep ngarobih prosésna kana énergi bersih.

BORING & HONING

Kapadetan gaya anu luhur sareng presisi penting dina aplikasi aktuator anu pikaboseneun sareng ngasah.Aktuator listrik kakuatan tinggi kami nyayogikeun ieu sareng seueur deui, nawiskeun sababaraha kaunggulan tibatan téknologi anu bersaing.Sababaraha kauntungan urangactuator liniérkalebet kaku sistem anu langkung luhur, kontrol laju anu tepat, sareng konsumsi énérgi anu langkung handap (hartosna biaya operasi anu langkung handap).

ROBOTIK las

Salaku ngaronjatna jumlah pausahaan otomotif nyieun switch ka bersih, aktuator listrik, pakarang las robotic anu aplikasi keur paling sering dirobah tina kakuatan cairan jeung hawa kana electromechanical.Kontras sareng téknologi anu langkung lami, aktuator las robotic kami langkung hampang, langkung kompak, henteu meryogikeun penyejukan cai, ngirangan pengusiran, sareng ngahasilkeun las anu langkung kuat.

Majelis / motong pencét

Majelis sareng motong pencét penting pikeun industri otomotif.Mesin-mesin anu ageung sareng kuat ieu tiasa dianggo sareng rupa-rupa bahan sareng ngabutuhkeun aktuator anu tiasa diulang sareng tepat supados jalanna leres.KGGAktuator éléktromékanis mangrupikeun solusi propulsi anu diperyogikeun ku perusahaan anjeun.Sistem kami akurat pisan, boh dina laju sareng kontrol posisi.Éta ogé tiasa diulang pisan sareng tiasa gampang diprogram sareng dioperasikeun.

Mangpaat-KUALITAS LINEAR ACTUATORS

Sapertos industri anu sanés, produsén kendaraan anu milih produk pangsaéna umumna bakal ningali hasil anu langkung saé dina hal kualitas sareng kinerja.Urangactuator liniérDijieun tina bahan kualitas luhur sareng didamel sacara saksama sareng diuji pikeun mastikeun kinerjana ngaleuwihan ekspektasi klien kami.

Salaku tambahan, sababaraha kauntungan tina gawé bareng produsén aktuator anu dipercaya kalebet, tapi henteu dugi ka:

Taya Pangropéa Diperlukeun

Alatan lokasi maranéhanana jeung desain sakabéh, ngajagaactuator liniérsanggeus instalasi maranéhanana bisa jadi nangtang di pangalusna.OEM sareng perusahaan kustomisasi mobil anu milih aktuator kualitas rendah sigana bakal ngalaman masalah nalika waktuna nyayogikeun pangropéa.

Aktuator kualitas, sabalikna, dilumasi sacara internal sareng henteu ngabutuhkeun pangropéa saatos dipasang.DiKGG, kami ngarancang aktuator anu henteu meryogikeun cairan tambahan atanapi aplikasi pelumas, anu ningkatkeun kinerja sareng umur panjang.Sareng, ieu ogé hartosna kirang biaya pikeun konsumen OEM sareng akhir.

Gampang dipasang

Naha milarian aktuator khusus atanapi standar, OEM anu mendakan suku cadang kualitas bakal langkung gampang dina prosés pamasangan sareng perakitan.Aktuator anu teu dipercaya condong langkung ageung dina ukuran sareng henteu gampang dilaksanakeun, khususna dina proyék otomotif khusus.

Urangactuator liniérdirancang pikeun kompak, tahan, sareng gampang dipasang, janten OEM bakal gaduh produk anu gampang diimplementasikeun henteu paduli kendaraan anu diproduksi.

Awét sareng Awét

Salah sahiji ciri anu paling penting tina bagian mobil anu kualitasna nyaéta daya tahan sareng kumaha kinerja bagian tinangtu éta saatos lami.Aktuator liniernu dijieun ku bagian kualitas low atawa desain luntur teu kinerja alus sanggeus lila, jadi jenis ieu produk moal nyadiakeun hasil pangalusna.

Desain produk urang geus ngembangkeun model actuator béda pikeun industri otomotif, sakabéh nu dirancang pikeun ngajalankeun ogé malah sababaraha dekade sanggeus dipasang.

Rupa-rupa Babandingan Gear

Rasio gear idéal unggal actuator ditangtukeun ku tujuanana.Sistem gerak linier tiasa dianggo salaku bagian tina mesin, kotak gear, sareng komponén penting anu sanés, anu hartosna aranjeunna kedah gaduh rasio gear khusus supados tiasa ngajalankeun saé.

Aktuator kualitas hadir kalayan rasio anu béda-béda, kalebet 5: 1 dugi ka 40: 1 sareng langkung luhur pikeun kendaraan anu langkung ageung.

KONTAKKGGJeung diajar leuwih lengkep ngeunaan aktuator kami

2


waktos pos: Jul-04-2022