Welcome to the website of Shanghai KGG Robot Co., Ltd.
page_banner

Warta

Aktuator linier pikeun industri manufaktur

Aktuator linierpenting pisan pikeun fungsi prosés robotic sareng otomatis dina rupa-rupa aplikasi manufaktur anu béda.Aktuator ieu tiasa dianggo pikeun gerakan garis lempeng, kalebet: damper muka sareng nutup, ngonci panto, sareng gerakan mesin ngerem.

Seueur pabrik parantos ngagentos aktuator pneumatik sareng hidrolik ku sistem listrik.Ieu kusabab aktuator listrik henteu gaduh résiko bocor minyak, langkung alit, sareng gaduh kapadetan kakuatan anu langkung luhur tibatan anu aya dina aktuator hidrolik sareng pneumatik.Salaku tambahan, aktuator listrik langkung ramah lingkungan, henteu nganggo kakuatan anu ageung, sareng peryogi pangropéa sakedik.Sadaya kaunggulan ieu nyababkeun biaya operasi anu murah pikeun listrikactuator liniér.

Di dieu diKGG, aktuator listrik anu kuat kami dirarancang sareng diciptakeun pikeun kontrol gerak anu tahan lama sareng dipercaya.Sistem aktuasi kami tahan banting dina kaayaan industri manufaktur anu parah sareng bakal nyayogikeun perusahaan anjeun posisi anu tepat sareng kuat dina kecepatan anu luhur.Kami ngawangun komponén kami tina bahan anu paling kuat di pasar, anu nyababkeun listrikactuator liniérnu bisa tahan kaayaan berdebu, penanganan kasar, cuaca brutal, sarta overloading.

 图片1

CARA ELECTRIC LINEAR ACTUATORS ngalayanan aplikasi manufaktur

Listrik urangactuator liniérdiwangun pikeun nyadiakeun diandelkeun, otomatis tur dikawasa gerakan garis lempeng pikeun rupa-rupa aplikasi manufaktur.Masing-masing komponén dina aktuator kami diwangun pikeun tahan, ti motor dugi ka pituduh linier.

KGGAktuator tiasa dipendakan dina seueur kalungguhan manufaktur, kalebet:

  • Panto otomatis
  • Ukuran pita éléktronik
  • Posisi sirah coolant
  • automation garis Majelis
  • Molding suntik
  • Blower, sealer, sareng posisi welder
  • Gerakan leungeun robot
  • Clamping na gripping mesin

 图片2

KELEBIHAN MENGGUNAKAN AKTUTOR LISTRIK LINEAR

Listrikactuator liniérboga loba kaunggulan leuwih sistem pneumatic.Salaku conto, aktuator pneumatik peryogi minyak sareng pangropéa konstan, tapi aktuator listrik urang tiasa ngajalankeun énergi héjo sareng peryogi pangropéa minimal.Ieu ngajantenkeun sistem kontrol gerak urang langkung saé pikeun lingkungan sareng langkung gampang dijaga.

Sababaraha kaunggulan langkung tina ngalih tina sistem pneumatik sareng hidrolik ka aktuator éléktronik nyaéta:

  • pangropéa low
  • Alat anti rotasi internal
  • pilihan motor fléksibel
  • Kapadetan gaya luhur
  • Desain chamber disegel
  • Kamampuhan pikeun ngajalankeun énergi héjo
  • Kacida bisa diulang
  • Komponén awét hartosna umur panjang pikeun aktuator urang
  • Gampang diprogram sareng dianggo

Naha anjeun peryogi sistem kontrol gerak anu tiasa diandelkeun pikeun perusahaan manufaktur anjeun?Hubungi kami sareng urang tiasa ngabahas éta!

图片3


waktos pos: Jul-18-2022