Welcome to the website of Shanghai KGG Robot Co., Ltd.
page_banner

Warta

Robot gerak linier tiasa ningkatkeun kinerja sareng efisiensi daur ulang runtah

industri daur ulang

Nalika industri daur ulang runtah beuki ningali kana téknologi pikeun ningkatkeun efisiensi sareng produktivitas, seueur anu nujukadali geraksalaku bagian tina sistem automation anu ningkatkeun throughput sareng ngaoptimalkeun kualitas pangolahan.Jeung geus ubiquitous pamakéan canggihsistem otomatisdina pabrik pangolahan runtah industri skala ageung dimana perbaikan anu signifikan terus dilakukeun, produsén alat-alat tujuan khusus nuju ngarengsekeun masalah pikeun runtah pangan anu langkung alit, daur ulang runtah umum sareng syarat pamulihan bahan anu dipendakan, contona, di dapur industri. , grup réstoran, ranté outlet dahareun, supermarket jeung pausahaan logistik.

Wewengkon aplikasi ieu, sapertos mitra skala ageung, dicirikeun ku kabutuhan éfisién ngolah bahan runtah kalayan biaya minimal sareng efisiensi maksimal.Ku cara nransferkeun pangolahan sareng pamulihan bahan runtah bulk ka kontraktor luar, dina bentuk bahan pangan, bahan bungkusan sareng bahan runtah tina prosés manufaktur sareng sajabana, biayana berpotensi langkung luhur tibatan pamrosésan sampah 'terintegrasi vertikal' di bumi nganggo alat khusus. anu ayeuna beuki ngalayanan industri ieu.

industri

Runtah kompak sapertos kardus sareng bahan bungkusan ngirangan volume sareng ngabantosan pamrosésan pembuangan atanapi pamulihan bahan - sareng ogé didamel langkung éfisién sareng produktif kalayan kontrol gerak.Ku compressing bahan dina mesin dipasangan ku aktuator listrik dibanderol competitively disetir ku motor geared, kinerja tinggi na-efisiensi tinggi processing mungkin keur mesin sadaya ukuran.Sabalikna tina mesin anu nganggo aktuator hidrolik, pamrosésanna tetep bersih sareng pamustunganana langkung kakontrol kalayan kauntungan tambihan tina operasi anu langkung tenang.Mesin anu ngalaksanakeun tugas-tugas ieu kalebet rupa-rupa alat-alat ukuran anu tiasa kompak produk kana kantong bin atanapi tong roda, atanapi pikeun operasi anu langkung ageung tiasa kalebet bailing pikeun gampang atanapi transportasi pikeun prosés anu sanés.

Robot KGGjalan raket jeung konsumén na sakuliah loba industri jeung panalungtikan wewengkon mana nakadali gerakkomponén sareng sub-sistem maénkeun fungsi anu penting pikeun mesin manufaktur, alat-alat uji sareng dimana tugas-tugas posisi precision tinggi anu nungtut penting.Kalawan rentang produk badag ngawengku mékanis jeung listrik / komponén éléktronik ogékadali geraksareng parangkat lunak otomasi industri ti mitra distribusi global, kaahlian integrasi sistem KGG ngahijikeun bagian-bagian komponén ieu sareng desain in-house sorangan sareng ngawangun kamampuan pikeun nganteurkeun sub-sistem anu dikontrol gerak lengkep.Sistem sapertos kalebet tunggal sarengmulti-sumbu kadali gerak, servo or motor stepperjeung téhnologi drive pelengkap.Wewengkon aplikasi kalebet tapi henteu diwatesan ku aeroangkasa & pertahanan, percetakan & bungkusan, otomatisasi médis & laboratorium, panalungtikan & pamekaran, olahraga motor sareng otomatisasi industri.Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka: www.kggfa.com


waktos pos: Jun-21-2022