Welcome to the website of Shanghai KGG Robot Co., Ltd.
page_banner

Warta

Bola Screw Aplikasi

Naon Dupi Ball Screw?

Ball Screw mangrupikeun jinis alat mékanis anu narjamahkeun gerak puteran kana gerak linier kalayan efisiensi 98%.Jang ngalampahkeun ieu, a screw bola ngagunakeun mékanisme bola recirculating, arah bola mindahkeun sapanjang aci threaded antara aci screw na nut.

Ball screws dirancang pikeun nerapkeun atawa tahan beban dorong tinggi kalawan gesekan internal minimum.

Bantalan bola dipaké pikeun ngaleungitkeun gesekan antara nut jeung screw sarta nawarkeun tingkat luhur efisiensi, kapasitas beban sarta akurasi positioning.

1

Bola Screw Aplikasi

Screw bola cocog pisan pikeun aplikasi dina lingkungan ekstrim sapertos alat mesin kinerja tinggi, atanapi aplikasi anu hipu sareng sénsitip kalebet alat médis.

Ball screws umumna cocog pikeun aplikasi dimana elemen handap diperlukeun:

  • Efisiensi Tinggi
  • Gerak lemes sareng Operasi
  • Akurasi Luhur
  • Precision High
  • Gerakan berkepanjangan kontinyu atawa-speed tinggi

Sababaraha aplikasi husus pikeun Ball Screws nyaéta;

Kandaraan listrik- bola screw bisa dipaké pikeun ngaganti sistem hidrolik umum.

Turbin angin- screws bola dipaké dina pitch sabeulah sarta posisi arah.

Panel panonpoe- screws bal mantuan nyadiakeun dua atawa tilu gerakan sumbu.

Stasion Listrik Hydro- screws bola dipaké pikeun ngadalikeun Gerbang.

Méja inspeksi motorized- a screw bola bakal dipaké dina mékanisme nu mantuan pikeun ngahontal posisi dipikahoyong tabel pikeun aplikasi tinangtu.

Parabot Lithography- screws bola dipaké dina hambalan mesin photolithography dina sirkuit terpadu mikroskopis.

Sistem steering power otomotif- screws bal dipaké dina sistem steering otomatis.

2

Ball Screw Kauntungannana

Sangkan aranjeunna cocog pikeun aplikasi aranjeunna dipilih, screws bola boga kaunggulan handap;

  • Kacida éfisién - aranjeunna ngabutuhkeun kirang torsi sareng langkung alit tibatan alat alternatif.
  • Kacida akurat - ieu hartosna aranjeunna tiasa nawiskeun akurasi posisi anu luhur ogé kaulangan anu dipikahoyong pikeun kalolobaan aplikasi.
  • Gesekan rendah - ieu ngamungkinkeun aranjeunna tiasa fungsina dina suhu anu langkung handap tibatan pilihan anu sanés.
  • Pangaluyuan - aranjeunna tiasa disaluyukeun supados preload tiasa ningkat atanapi turun.
  • Umur panjang - kabutuhan pikeun ngagentos langkung handap dibandingkeun sareng alternatif anu sanés.
  • Sadia dina sagala rupa diaméter screw - di Heason urang tiasa nawiskeun 4mm mun 80mm

Ball Screws tiRobot KGG

Urangscrews balsadia dina rentang pinuh ku

  • diaméterna
  • Anjog jeung bola nut konfigurasi.
  • Pilihan anu tos dimuat atanapi henteu sateuacana.

Sadayana urangscrews balanu dijieun pikeun standar industri jeung nyadiakeun akurasi tinggi na repeatability.

Kotektak rentang pinuh kami tinascrews bola dina ramatloka kami(www.kggfa.com) For more information or to discuss your application please contact us at amanda@kgg-robot.com.


waktos pos: Jun-11-2022